Kursus

Kurser hos Hjertekernen er rettet mod dig, der ønsker at kunne tyde kroppens talemåde og bruge alternativ behandling i hverdagen, samt til dig, der allerede er alternativ behandler, men som ønsker en dybere forståelse for udvalgte elementer af kroppens selvhelbredende kraft. Det har ingen betydning om du har erfaring inden for den alternative verden, da min livsmission er, at formidle så alle har muligheden for hverdagsmagi. 
 

35363323_10155846701034069_4614168728567808000_n.jpg

Cupping Kursus 

Dette kursus har jeg glædet mig helt ekstremt til at dele med dig.
Du vælger om du vil tage det online - eller om du vil være med til en workshop i min klinik i Holstebro. Det er spækket med viden i den tilhørende lukkede facebook gruppe.
Når du køber dette materiale bliver du lukket ind i gruppen på faceook. Her vil du kunne sparre med mig, såvel som andre der har taget dette kursus. 

I dette materiale får du virkelig en forståelse af hvad cupping gør ved dig OG hvad det er, din krop forsøger at fortælle dig. Jeg har lagt enormt meget vægt på at materialet skal fungere som et opslagsværk. Hvilken kropsdel huser de forskellige følelser.
Dette er guld i papirsform for dig, der ønsker en forståelse af kroppens følelsesregister. Uanset om du vil cuppe eller ej.
Indholdet omhandler:
Hvad er cupping
Hvad bruges cupping til
Kroppens følelsesregister
En invitation til at forstå DIN krop
Dette giver dig virkelig en enormt stor viden omkring din egen krop.Når du har læst dette materiale er du fuldstændig klar til at cuppe hjemmefra ELLER bare bruge opslaget til dig selv. Hvor fedt er det lige!

Jeg anbefaler at du køber silikone cupper eller plastik cupper ( der er link i gruppen til nogle jeg anbefaler. De koster 240kr)

Der er flere datoer du kan vælge imellem HVIS du ønsker at deltage i den 4 timers workshop/øvedag hvor vi øver, cupper , sparrer og hygger. Datoer ligger i gruppen og der er altid flere at vælge imellem
Er det ikke den vildeste tanke at kunne hjælpe dig selv, manden, konen, barnet, naboen eller hvem der kunne have behov? med smerter, spændinger, appelsinhud, overvægt, uro, væskeophobninger, dårlig forbrænding eller noget helt andet?
Derudover kan du detoxe dig selv- se det er ret værdigfuldt synes jeg.


Jeg håber big time på at møde dig.

Pris 1500 kr

35388876_10155846700534069_5363786116816175104_n.jpg

Akupressur Kursus

Når du køber dette kursus får du en stor online del i en lukket gruppe på facebook, samt en pdf fil du kan printe og bruge som opslag.
I facebookgruppen ligger også en masse video om bl.a. power punkter, organers følelser, læring i at beskytte din energi, lær at lytte til andres og din egen krop, teknikker og meget mere.
Det er et materiale der er spækket til bristepunktet af alt det bedste jeg kunne trække ud af mine uddannelser.

Alt hvad du skal bruge til at behandle hjemmefra. Hvad enten det er dine børn, nabo, veninde eller du vil bruge det i din klinik

Når dette materiale er læst og set igennem er du ret så meget klædt på til at kunne behandle dig selv og andre til mere balance i deres krop.
Du får adgang til materialet når din betaling er gået igennem.
Akupressur er en helt vidunderlig ting at kunne. Det har virkelig skabt forandringer i mit liv- og også mine børns. Derfor ønsker jeg at formidle denne behandlingsform på en let og legende måde så alle kan få gavn af det.

Jeg har derudover valgt at give jer kroppens vildeste punkter til detoxing. Her kan du trykke men også vælge at sætte en cup- for mega dybdegående udrensning af din krop. Det er altså crazy. Det er en gave at kunne støtte sin krop i udrensning (og har en værdi af 249kr)

Du bestemmer helt selv om du har lyst til at mødes i min klinik 7500 Holstebro. Her mødes vi og øver teknikker og jeg hjælper jer, hvis i har brug for det. Det er fuldstændigt frivilligt.
Jeg kan altid hjælpe i den lukkede facebook gruppe hvis der er spørgsmål og du ikke ønsker at mødes i klinikken. Det skal dog siges at det på ingen måde er skole agtigt. Det er ren hygge og øvelse på briksene- med snacks naturligvis. 

Datoer ligger jeg ind i facebook gruppen til dig, der har lyst til en opturs weekend med mig. 

Jeg glæder mig ind til knoglerne over at have dig med.

Pris 2400 kr